closed Momenteel gesloten     mail  info@seogi.nl

Seogi B.V. is een online marketingbureau dat vestigingen in ‘s-Hertogenbosch en Veghel heeft. Initieel - na de oprichting in 2008 - lag de focus op het ontwikkelen van websites en bijbehorende webshops voor het MKB. Deze focus is in de loop der jaren verschoven naar online marketing, maar van de technische kennis plukken we nog altijd de vruchten.

Vandaag de dag zijn we gespecialiseerd in- en fulltime bezig met zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA), hetgeen in 2014 geresulteerd heeft in de Google Partner-status. Daarmee erkend Google onze kennis en kunde met betrekking tot haar platform en diens advertentiemogelijkheden. Daarnaast hebben we alle Google-certificeringen in ons bezit en blijven we ons doorlopend ontwikkelen.

We zijn van mening dat zoekmachinemarketing een vakgebied op zich is en daarom hebben we er voor gekozen hier al onze tijd en passie in te steken. We trekken ons echter niet terug indien er voor jouw vraagstuk ook expertise binnen andere online disciplines vereist is. We werken namelijk waar wenselijk samen met vaste partners wiens kwaliteiten die van ons aanvullen. Zodoende kunnen we bij complexere opdrachten als team opereren en blijf jij één aanspreekpunt (en dus korte lijntjes) houden.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We verwelkomen je graag op ons kantoor in hartje Den Bosch of op de prachtige Noordkade in Veghel, waar we de meest verse koffie (van de inpandige branderij!) schenken.

 
checked Ruim 10 jaar ervaring   checked Officieel Google Partner   checked Duidelijke rapportages   checked Transparante kostenstructuur