closed Momenteel gesloten     mail  info@seogi.nl

Giel 2019webSeogi is in 2008 opgericht door Giel Kusters. In de eerste jaren lag de focus op het ontwikkelen van websites en webshops voor het MKB. In de loop der jaren is de focus verschoven naar online marketing. Wij zijn met name gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). 

In 2014 werd onze kennis en kunde door Google opgemerkt. We zijn officieel Google Partner, dit houdt in dat Google ons erkend voor het aanbieden van diensten via hun advertentieplatform. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle Google certificeringen. Dagelijks zijn we bezig met het opzetten, analyseren en optimaliseren van online marketingcampagnes. 

Wessel seogiIn 2019 hebben wij ons partnership met Don't Mind Marketing in Veghel officieel bezegeld; dit heeft geresulteerd in de nieuwe gezamenlijke onderneming Seogi BV. Samen bieden we dezelfde flexibiliteit en korte lijntjes als in de tien jaar ervoor, maar bundelen we onze passie, ervaring en know-how.

Wij weten waar we het over hebben, aldus Google en reviews van klanten. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kom vrijblijvend langs voor een kop koffie met Bossche Bol op ons kantoor in hartje Den Bosch, of bezoek onze (unieke) vestiging op de Noordkade in Veghel, met koffie vers van de inpandige branderij.

 
checked Ruim 10 jaar ervaring   checked Officieel Google Partner   checked Duidelijke rapportages   checked Transparante kostenstructuur