closed Momenteel gesloten     mail  info@seogi.nl
g ads 
Graag zelf aan de slag met Google Ads (voorheen AdWords)? Volg dan een van onze praktijkgerichte trainingen. De trainingen zijn altijd maatwerk en toegespitst op jouw organisatie. Het zijn hands-on trainingen waarbij we direct ingaan op jouw AdWords-account.

Trainingen kunnen incompany of op onze locatie in Den Bosch worden gegeven. Ook zelf aan de slag? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

maatwerkAltijd maatwerk.

Onze trainingen zijn afgestemd op jouw bedrijf of organisatie.

g ads2Praktijkgericht.

We duiken direct in jouw account en gaan aan de slag met het optimaliseren van je campagnes.

expertsLeer van experts.

Onze cursusleiders hebben jarenlange ervaring en bezitten alle Google-certificeringen.

Google Ads Training - informatie aanvraag

Ook zelf aan de slag? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

"

Giel heeft de training ‘Google Ads’ bijzonder goed gegeven. Met rust en enthousiasme brengt hij de kneepjes van het vak bij aan ieder; van een leek tot een gevorderde gebruiker. Binnen drie sessies konden we zelf aan de slag om onze resultaten te verbeteren. Een vakman die ik kan aanraden, voor trainingen of voor het volledig uit handen nemen van je online advertentie-campagnes.  -  Emma Handson

"

 
checked Ruim 10 jaar ervaring   checked Officieel Google Partner   checked Duidelijke rapportages   checked Transparante kostenstructuur