Adverteren op internet biedt grote kansen. En deze kansen zijn er niet alleen als uw internationaal of landelijk onderneemt. Seogi Internet Marketing, gevestigd in Den Bosch, biedt ook ondernemers op regionaal en zelfs lokaal niveau ongekende mogelijkheden voor het adverteren op internet. Richt u zich op een specifieke doelgroep, dan is internet de uitgelezen kans om u te onderscheiden van uw concurrenten en uw klanten te bereiken.

seogi sea2justfire shopping
Voorbeeld van een AdWords-advertentie in de Google zoekmachine. Rechts een voorbeeld van een Google Shopping advertentie.

Google biedt de mogelijkheid om te adverteren op hun zoeknetwerk of inhoudsnetwerk. Deze vorm van adverteren noemen we ook wel Google AdWords. Dit zijn de 'gesponsorde links' die u boven de normale zoekresultaten ziet als u in de Google zoekmachine zoekt. Daarnaast is het mogelijk om door middel van productvermeldingen te adverteren op Google Shopping.

Als officieel Google Partner begeleidt Seogi u bij het opzetten en onderhouden van uw AdWords-campagnes. We bepalen voor uw doelgroep relevante zoekwoorden en stellen vervolgens een pakkende advertentie-tekst op. We adviseren u bij het bepalen van een advertentiebudget en stellen de campagne in. Het resultaat is direct zichtbaar: een advertentie op Google!

adwords icons
Seogi is officieel Google Partner en gecertificeerd voor alle AdWords onderdelen.

Start dus vandaag nog met het online promoten van uw bedrijf, nu met gratis advertentietegoed! Informeer naar de mogelijkheden.
Heeft u al een Adwords-account? Doe dan de gratis AdWords-scan en zie hoe wij uw rendement kunnen verbeteren!


gratis webscan1

Officieel Google Partner

Neem contact met me op

  1. Ongeldige invoer
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer

  5. Ongeldige invoer