closed Momenteel gesloten     mail  info@seogi.nl
Eerder deze maand kondigde Google officieel aan dat er advertenties naar Google Discover zouden komen. Als onderdeel daarvan gaf Google een voorbeeld van nieuwe Google Discovery-advertenties voor de Android- en iOS-feed, evenals voor Gmail en YouTube. Deze advertenties zijn nu over de hele wereld beschikbaar.

google discovery
Met één campagne kunnen adverteerders gebruikers bereiken in drie grote Google-producten die gezamenlijk voor een bereik zorgen van 2,9 miljard mensen.

Dankzij het unieke inzicht van Google in de gedragsintentie van klanten, kun je relevantere en waardevollere advertenties aan mensen laten zien wanneer ze het meest geïnteresseerd zijn en meer willen weten over je producten en services.

Google raadt Discovery aan voor adverteerders die op zoek zijn naar:
  • Conversies op grote schaal stimuleren met hun media. (via een ondersteunde marketingdoelstelling)
  • Nieuwe klanten bereiken met hun media
  • Het opnieuw verbinden met hun meest waardevolle klanten
In mei verwachtte het bedrijf dat het nieuwe formaat tegen het einde van het jaar zou worden gelanceerd. Google Discovery-advertenties zijn echter vanaf nu al wereldwijd beschikbaar.
 
checked Ruim 10 jaar ervaring   checked Officieel Google Partner   checked Duidelijke rapportages   checked Transparante kostenstructuur